ecey

Salam,

Haha weyy serious tak aktif do blog ni. Korang tak sedih ke tengok? Kesian betul aku tengok blog ni, macam tkde motif kan? Mungkin blog ni akan aktif balik lepas kita keluar sekolah kut, sebab nak up-to-date ngan kawan2 kan?

Takpe2, aku post ni sebab nak wish good luck kat korg semua for PMR, kan? Tahun ni kan? Kan? PMR do, serius. 9A do. 100% 9A kan kita target? InsyaAllah, Aamiin.

Jom jom study awal2 walaupun LAMBAT lagi kan PMRnye, tkpe2. Kita buat persediaan awal, so kita tak menyesal bila dah last2 minute nanti.

Salam, Bye!

Love to hear what you think!